FUT 22 Mønter
cart
Din indkøbsvogn er tom
Total: USD $ 0

Her er ALT hvad du Skal vide inden TOTS officielt starter!

time 2022-04-29 09:26

Som sagt er TOTS lige rundt om hjørnet og folk vil gerne have fingrene i de nye opkommende TOTS kort. TOTS har i hvert FUT været en af de bedste prommoer samt TOTY. 


Premier League TOTS er indstillet til at følge Community TOTS-truppen som en del af sæsonens ikoniske Team of the Season-promo. Premier League-spillere er nogle af de mest brugte kort på tværs af FUT, og spændingen for dette års FUT 22 TOTS-trup er stor.

Truppen afgøres af din stemme, så du vil gerne vide, hvornår afstemningen begynder, samt hvornår truppen rammer FUT 22 UT. Der var nogle utrolige kunstnere i England i år.


Til at begynde med åbner afstemningen fredag den 22. april kl. 10.00 PT / 13.00 ET / 18.00 BST og lukker mandag den 25. april kl. 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST. FUT 22-spillere bliver nødt til at holde styr på et par vigtige datoer vedrørende Premier League TOTS.


Jeg har selv været ude og købe nogle Fut Coins hos U7BUY, det er det Billigste og Hurtigste sted man kan skaffe Fut Coins, jeg taler med erfaring og jeg har prøvet flere hjemmesider og jeg har nu valgt U7BUY som min hovedhjemmeside til køb. Så hvis du mangler Coins så besøg u7buy.com

trustpilot
serverscan sectigo
Vi fokuserer på at levere service til brugere, der garanteres ikke noget finansielt produkt involveret. Vi overholder lovene i forskellige lande, sætter resolut en stopper for ulovlige handlinger.